Nyheter

Vårens chans att uppdatera din hittaut-garderob

Hittautkollektionen vår 2021 toppbild Hittautkollektionen vår 2021 toppbild
Nu är hittauts webbshop öppen med snygga funktionskläder från vår partner Bagheera. Vårens t-shirt kommer i en ljusgrå upplaga medan tuben som går att använda som bland annat pannband och halsduk är likadan som ifjol. Ett nytt plagg för året är den svarta långärmade tröjan med hellång dragkedja att ta på sig kyliga vårdagar och svala sommarkvällar. Passa på att lägga din beställning, webbshopen är bara öppen till 30 maj.

Under fyra veckor finns möjlighet att beställa kläderna du saknar till säsongens hittautäventyr. Vårens kollektion består av en ljusgrå t-shirt, en svart buff och en svart långärmad tröja. Samtliga plagg är så klart prydda med hittauts karakteristiska logga. Med hittautplaggen blir du på ett ännu tydligare sätt, en del av hittautgemenskapen. 

Långärmad hittauttröja 

Ett nytt inslag i kollektionen är den långärmade tröjan med hellång dragkedja. Ett mjukt och värmande plagg som är perfekt att dra på sig när det är lite kyligt. Tröjan är svart med hittautlogga på bröstet och har två fickor med dragkedja. Tröjan finns i dam- och herrstorlekar och kostar 499 kr. 

Bagheera Clima jacket

Kortärmad hittauttröja

Den kortärmade funktionströjan andas bra vid fysisk aktivitet. Tröjan är ljusgrå med hittautlogga på bröstet. Finns i unisex-, dam- samt juniorstorlekar (två olika modeller: t-shirt och top). Tröjan kostar 299 kr i unisex och dam samt 199 kr i junior.

Bagheera Melange Tee

Hittaut-tube

Tuben har många användningsområden som till exempel pannband, halsduk eller mössa. Den har en svart bas med ett tryck av återkommande hittautloggor. Tuben kostar 99 kr.

Bagheera tube

Lägg din beställning

Lägg din beställning i Bagheeras webbshop, senast den 30 maj. Där finns fler bilder på produkterna samt storleksguide, materialbeskrivning och tvättråd. Observera att det endast går att lägga en beställning fram till detta datum, då det är en specialbeställning där endast det antal produkter som beställs trycks upp. Så missa inte möjligheten att beställa din hittaut-outfit!

Villkor

  • Eftersom hittaut-tröjan och hittaut-tuben är specialbeställningar hos Bagheera gäller ingen bytes- eller ångerrätt. 
  • Betalning görs direkt i Bagheeras webbshop med kort, faktura eller Swish (allt via Payex).
  • Leverans sker två veckor efter att du lagt din beställning. 
  • Kostnad för frakt ingår.

Bagheera logotype.png