Nyheter

Ut och fota höstens färger och skogens karameller

Dricktermos hittaut Folksam Dricktermos hittaut Folksam
Så sakteliga kommer sommaren att övergå i höst. Luften blir allt krispigare men solen kan fortfarande värma. Regnen lockar svampen ur jorden, lingonen lyser röda på sitt gröna ris. Löven skiftar färg och så småningom lägger sig frosten som ett täcke över allt. Vad noterar du för hösttecken i din omgivning? Vad finner du i skogens skafferi? Ta med dig din hittautkarta och ge dig ut och upplev hösten: det är dags för fototävling!

Under september och oktober månad pågår höstens fototävling i samarbete med Hittauts partner Folksam. Dela med dig av dina upplevelser av Hittaut och hösten i sociala medier för din chans att vinna. Vi kommer utse tio vinnare som får en hittauttermos. Termosen är vit med Hittauts och Folksams loggor på och rymmer 350 ml. Du kan antingen dricka direkt ur termosen eller hälla upp i en separat mugg.

Gör så här för att delta:

  1. Fota något du associerar till temat ”höstens färger och skogens karameller” när du hittar ut.
  2. Posta ditt bidrag på din Instagram eller Facebook med följande hashtags: #skogenskarameller och #hittaut.
  3. a) Följ @hittaut_orientering på Instagram, eller
    b) gilla hittaut.nu på Facebook.

Lingon_hittautkarta

Fotograf: Andreas Davidsson

Villkor:

  • Sista dag att publicera ditt bidrag är 31 oktober.
  • Du behöver ha ett publikt konto under tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag. Det ska vara du som har fotat ditt tävlingsbidrag.
  • Tävlingsbidraget ska vara fotat under hittautsäsongen 2021.
  • Det ska finnas en koppling till Hittaut i bilden. 

Svenska Orienteringsförbundet/Hittaut förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidragen i marknadsföring och information i vår verksamhet. Fotografens namn anges om inget annat önskas. Tio vinnare utses av en jury på Svenska Orienteringsförbundet och publiceras i början av november på Hittauts hemsida, Facebook, Instagram och i nästkommande nyhetsutskick. Juryns beslut går inte att överklaga. 

Lycka till!