Nyheter

Rekordmånga nya orter 2019

premiär premiär
Sen förra året har det varit fullt upp mycket planering, underhåll och förberedelser inför en ny hittaut-säsong. Men vi kan nu avslöja att det blir 45 orter till 2019 års start.

Många nya orter
Till 2019 års hittaut-säsong har vi 14 st nya orter. De nya orterna är Stockholm, Finspång, Gnesta, Bollnäs, Filipstad, Forshaga, Kil, Vålådalen, Säffle, Sandviken, Skattkärr, Uddevalla, Hedemora och Molkom.

 

Trollhättan är första ort
Den första orten startar är Trollhättan och de kör igång redan den 27 mars. Det är tredje året som hittaut körs i Trollhättan och vi har pratat med projektledare Arne Berlin som meddelar att;

”Förberedelserna har gått bra och vi har utökat antalet checkpoints med totalt 10 st. I år ska vi rikta in oss på skolorna i Trollhättan och har strategiskt placerat checkpoints i förhållande till skolorna i Trollhättan.

Vi kommer att erbjuda checkpoints i både skogs- och parkmiljö. En tredjedel av området är nytt gentemot föregående år. 


Nyheter

Uppdatering av appen
Under vintern har vi lagt många timmar på IT-utvecklingen av appen och har släppt en uppdaterad version som ni kan ladda ner idag. Vi hoppas att den nya versionen ska höja nivån ytterligare för deltagaren. Läs mer om det här.  

Unikt samarbete med SJ
Genom ett unikt samarbete med SJ AB kan vi erbjuda alla deltagare 10% rabatt på sin resa mellan hittaut-orterna i Sverige. SJ och hittaut vill att fler ska ta tåget när de reser. Varför inte göra en semester i Sverige och åka till en annan hittaut-ort och uppleva närliggande natur? SJ och hittaut strävar för att fler av Sveriges befolkning ska komma ut och röra på sig och tillsammans sätter vi Sverige i rörelse. För att få 10% rabatt på din resa, boka här.

Sverige