Nyheter

Ny chans att beställa din hittaut-outfit

Hittauttröja Bagheera Hittauttröja Bagheera
Hittaut-tröja
Nu finns åter chansen att beställa din hittaut-outfit! Välj mellan funktionströja eller tube - eller båda. Passa på att införskaffa kläderna du saknar till höstens och framtidens hittautäventyr, beställningsperioden är begränsad.

I våras släppte vi en liten hittautkollektion i samarbete med Bagheera. Nu öppnar webbshopen igen under en tvåveckorsperiod så att du som missade att beställa i våras får en ny chans. I den lilla kollektionen finns en grå kortärmad funktionströja och en svart tube, båda är så klart prydda med hittauts karakteristiska logga. Den nya upplagan av funktionströjan har en ny text på ryggen: "Upptäck mer - hittaut". Med hittaut-tröjan eller tuben, eller varför inte båda, blir du på ett ännu tydligare sätt, en del av hittautgemenskapen. 

Hittaut-tröja

Hittaut-tröjan är en kortärmad funktionströja som andas bra vid fysisk aktivitet. Tröjan är grå med hittautlogga på bröstet och vitt tryck bak. Finns i unisex-, dam- samt juniorstorlekar. Tröjan kostar 299 kr i unisex och dam samt 249 kr i junior.

På ryggen finns texten: "Upptäck mer - hittaut", som kan ha många betydelser. 

Hittaut-tube

Tuben har många användningsområden som till exempel pannband, halsduk eller mössa. Den har en svart bas med ett tryck av återkommande hittautloggor. Tuben kostar 99 kr.

Lägg din beställning

Beställning av tröja och/eller tub görs direkt i Bagheeras webbshop, senast den 13 september och där finns också fler bilder på produkterna. Observera att det endast går att lägga din beställning fram till detta datum, då det är en specialbeställning där endast det antal produkter som beställs trycks upp. Så missa inte möjligheten att beställa din hittaut-outfit!

Villkor

Eftersom hittaut-tröjan och hittaut-tuben är specialbeställningar hos Bagheera gäller ingen bytes- eller ångerrätt. 

Betalning görs direkt i Bagheeras webbshop med kort, faktura eller Swish (allt via Payex).

Leverans sker under vecka 39, kostnad för frakt ingår.

Bagheeralogga på vit kvadrat