Nyheter

Missa inte att beställa din hittaut-outfit

Hittautprodukter Bagheera Hittautprodukter Bagheera
Hittaut-tröja i unisexmodell och hittaut-tube
Tack vare Svensk Orienterings nya samarbete med Bagheera kan vi nu erbjuda en första, liten, hittautkollektion. Den innehåller en funktionströja och en tube som endast kommer gå att beställa under en begränsad tid, så ta chansen att införskaffa kläderna du saknar till säsongens hittautäventyr.

Det är inte bara svenska landslaget i orientering som klär sig i Bagheeras funktionella kläder, utan nu även hittautdeltagare! I den lilla kollektionen som tagits fram under vintern finns en grå kortärmad funktionströja och en svart tube, båda är så klart prydda med hittauts karakteristiska logga. Med hittaut-tröjan eller tuben, eller varför inte båda, blir du på ett ännu tydligare sätt, en del av hittautgemenskapen. 

Hittaut-tröja

Hittaut-tröjan är en kortärmad funktionströja som andas bra vid fysisk aktivitet. Tröjan är grå med hittautlogga på bröstet och vitt tryck bak. Finns i unisex-, dam- samt juniorstorlekar. Tröjan kostar 299 kr i unisex och dam samt 249 kr i junior.

I en tävling i sociala medier i november bad vi om er hjälp med att komma på en fyndig text att sätta på ryggen på tröjan. Anna Bäckstäde utsågs till vinnare med denna finurliga formulering: "Hittaut, hitta rätt - motion på bästa sätt".

Hittaut-tube

Tuben har många användningsområden som till exempel pannband, halsduk eller mössa. Den har en svart bas med ett tryck av återkommande hittautloggor. Tuben kostar 99 kr.

Lägg din beställning

Beställning av tröja och/eller tub görs direkt i Bagheeras webbshop, senast den 24 april och där finns också fler bilder på produkterna. Observera att det endast går att lägga en beställning fram till detta datum, då det är en specialbeställning där endast det antal produkter som beställs trycks upp. Så missa inte möjligheten att beställa din hittaut-outfit!

Villkor

Eftersom hittaut-tröjan och hittaut-tuben är specialbeställningar hos Bagheera gäller ingen bytes- eller ångerrätt. 

Betalning görs direkt i Bagheeras webbshop med kort, faktura eller Swish (allt via Payex).

Tyvärr kan vi inte garantera ett leveransdatum då det pågående coronaviruset kan medföra förseningar.

Bagheeralogga på vit kvadrat