Nyheter

Hittautsäsongen har börjat!

Norrtälje och Alingsås har redan startat. Imorgon kör Jönköping i gång. Totalt kommer hittaut finnas på över 20 orter. Vilka orterna är, nyheter för 2017 och hur du kommer igång på den nya sidan kan du läsa om i denna nyhet.

Enköping Bro


Under 2016 aktiverade hittaut upp emot 30 000 personer och det registrerades över en halv miljon checkpoints. Vi satsar såklart på att ha ännu högre aktivitet och att ni som deltagare ska få en ännu bättre upplevelse i år. Hittaut ger motion samtidigt som du upptäcker nya berikande platser. För att komma till hittaut:s nya sida => www.orientering.se/hittaut

Huvudnyheter för 2017

  • Ny profil med ny logotype, nya huvudfärger med mera, se exempel längst ner i nyheten.
  • Sverigetopplista, som inkluderar checkpointsregistreringar från orter. Vi utlovar fint pris och återkommer med nyhet om detta längre fram. 
  • Ny hemsida som vi hoppas och tror ni kommer gilla. Det har varit en nödvändighet för att utveckla nya funktioner och för att göra sidan mobilanpassad. Vi har flyttat hittaut.nu till orientering.se. Alla tidigare webbadresser omridigeras automatiskt till orientering.se. 
  • Skolutmaning - på samma sätt som företag och organisationer kan använda hittaut som en friskvårdsaktivitet kommer vi till i år lansera en skolutmaning. Läs mer om skolutmaningen på respektive orts hemsida. 
Alla behöver skapa nytt konto - så kommer du igång

För att komma igång och registrera checkpoints behöver du skapa ett konto via den nya sidan. Detta gäller även om du haft ett konto sedan tidigare. Du skapar nytt konto via "Logga in" och sen vidare till "Skapa konto". 

hittaut skapa konto

Utveckling av appen dröjer 

Tyvärr dröjer uppdateringen av appen. Uppskattningsvis är den igång i slutet av april.
Vi beklagar såklart detta och gör verkligen vad vi kan för att så snabbt som möjligt ta fram en uppdaterad version. Till dess att appen är uppdaterad rekommenderar vi att använda hemsidan som är mobilanpassad och har alla de funktioner som den gamla appen har. 

Orter 2017

28 mars Norrtälje

1 april Alingsås 

13 april Jönköping

22 april Borås

25 april Katrineholm

26 april Karlshamn

27 april Enköping

29 april Oskarshamn

1 maj Uppsala

10 maj Trollhättan

15 maj Hudiksvall

15 maj Kungälv

17 maj Mora 

17 maj Ovanåker

18 maj Göteborg

20 maj Sundsvall

20 maj Timrå

25 maj Skövde

Gislaved (Gislaved, Bredaryd, Smålandsstenar, Reftele)

Rättvik


Hittaut 2016 i siffror

statistik 2016 uppdaterad.jpg


Smakprov på den nya profilen

hittaut annonser.PNG


vad är hittaut.png


hittaut säljfolder.PNG


För att komma till hittaut:s nya sida => www.orientering.se/hittaut

Skribent: Orientering.se