Nyheter

Hittautappen - ny version för iPhone

Bildbank DSC_0147 Bildbank DSC_0147
Den 17 maj lanserade vi en ny version av appen för android och igår 24 maj blev samma nya version tillgänglig för iPhone.

Den nya versionen gör appen snabbare och stabilare. En helt ny lösning för kartan har tagits fram, vilken var den del som tidigare gjort appen seg och instabil för androidanvändare. 

Vi har fått input på att gps-funktionen inte fungerar optimalt. Vi jobbar på detta för att hitta en lösning så snabbt som möjligt. 

Ladda ner senaste versionen via Google play eller App Store.  

Tacksam för att ni ger betyg och feedback via Google Play och App Store som vi läser kontinuerligt.

 Problem att logga in?

Vi vet att vissa har problem att logga in i appen. Vi jobbar för att hitta en lösning på detta. Det vi ber er göra är att säkerställa att ni har rätt användarnamn och lösenord, dubbelkolla gärna via hemsidan. 

Kommer ni in på hemsidan men inte appen ber vi er, tills vi löst problemet, använda hemsidan som är mobilanpassad och har alla funktioner som appen har.  

Har du problem att logga in eller andra problem ber vi er skicka ett mail till hittaut@orientering.se med så tydlig beskrivning av problemet som möjligt. 

app ny kartlösning.jpg


SKAFFA ETT HITTAUTKONTO

Glömt lösenord? 

Skaffa nytt via "glömt lösenord". Kolla i "skräpposten" om det inte kommer mail till din ordinarie inkorg. Får du inget mail, ta kontakt med hittaut@orientering.se

Kontakt vid tekniska problem hittaut@orientering.se

mailto:hittaut@orientering.se

Lycka till med ert hittautande!