Nyheter

Fototävling "Ditt bästa sällskap på Hittautturen"

Anna Karin Lundgren Anna Karin Lundgren
Foto: Anna Karin Lundgren
Vad eller vem är ditt bästa sällskap när du hittar ut? Är det kompisen, familjen eller kollegan? Hunden, rådjuret, fågelsången eller bäckens porlande? Kartan, kompassen, fikakorgen? Svettdropparna i pannan? Eller kanske ensamheten? Att fånga sitt bästa Hittautsällskap är uppgiften i sommarens fototävling som startar idag och pågår fram till sista augusti.

I norra delarna av landet har vi kommit en bra bit in på våren med naturen som vaknat till liv medan det på sydligare breddgrader redan är sommar. Många är vi som lockas ut i naturen, kanske med hunden eller en vän, för att njuta av tystnaden, hänföras av grönskan, och med en karta i handen. Oavsett hur du väljer att hitta ut kan du delta i sommarens fototävling som har temat "ditt bästa sällskap på Hittautturen". Tänk fritt! Tävlingen arrangeras i samarbete med Landshypotek Bank som bidrar med priser till tre vinnare: en ryggsäck med lite smått och gott som kan komma väl till pass på framtida skogsutflykter (värde 750 kr).

Gör så här för att delta:

 1. Det finns två kategorier i tävlingen: bild och film. Fånga något du associerar till temat ”ditt bästa sällskap på Hittautturen”.
 2. Posta ditt bidrag på din Instagram eller Facebook med följande hashtags: #hittautsällskap, #hittaut och #landshypotekbank.
 3. a) Följ @hittaut_orientering @landshypotekbank på Instagram,   
  eller
  b) gilla Hittaut och Landshypotek Bank på Facebook.

Villkor:

 • Sista dag att publicera ditt bidrag är 31 augusti.
 • Du behöver ha ett publikt konto under tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag.
 • Det ska vara du som har skapat ditt tävlingsbidrag.
 • Tävlingsbidraget ska vara från Hittautsäsongen 2022.
 • Svenska Orienteringsförbundet/Hittaut förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidragen i marknadsföring och information i vår verksamhet. Fotografens namn anges om inget annat önskas. 
 • Landshypotek Bank förbehåller sig rätten att i samband med tävlingens avslutande använda de vinnande bidragen för publicering i sina sociala kanaler.

Tävlingens priser kommer från Hittauts huvudpartner Landshypotek Bank. Tre vinnare utses av en jury på Svenska Orienteringsförbundet (två personer) och Landshypotek Bank (två personer) och juryns bedömning kommer baseras på kreativitet och koppling till Hittaut och publiceras 6 september på Hittauts hemsida, Facebook, Instagram och nyhetsbrev. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut går inte att överklaga.

Personuppgiftshantering

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med denna tävling kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Uppgifterna kommer bara användas under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. I samband med publicering av tävlingens vinnare kan vissa personuppgifter såsom namn och ort komma att publiceras på internet och i Landshypoteks egna kanaler. Därutöver använder vi endast kontaktuppgifterna för att utse och kontakta vinnaren.

Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen kommer att behandlas av Landshypotek Bank AB (publ) org.nr 556500-2762, Regeringsgatan 48, 104 41 Stockholm som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679) med tillhörande nationell följdlagstiftning samt övrig tillämplig dataskyddslagstiftning. För ytterligare information om Landshypoteks behandling av personuppgifter, se: https://www.landshypotek.se/kund-hos-oss/personuppgiftshantering/behandling-av-personuppgifter/  

Länk till Hittauts villkor och policys!

Lycka till!