Nyheter

Fånga våren med hittauts fototävling

Julia Järnroos toppbild Julia Järnroos toppbild
Fotograf Julia Järnroos
Nu spritter det av liv i naturen, när vinterdvalan bryts och en ny vår med sprudlande grönska är i antågande. Det får många av oss att längta ut i skogen, kanske med en karta i handen? Ta dig ut med hittaut och fånga våren på bild och delta i vår fototävling!

Är du hittautdeltagaren som tar max fem checkpoints om dagen så att de ska räcka så länge som möjligt? Eller gillar du utmaningen att ta så många du orkar på samma dag? Har du matsäck med dig och slår dig ner på en vacker plats för att insupa omgivningarna? Är du deltagaren som tar med hela familjen på skattjakt? Oavsett hur du väljer att hitta ut kan du delta i vårens fototävling som har temat "fånga våren". Tävlingen arrangeras i samarbete med Landshypotek Bank som bidrar med priser till tre vinnare: en ryggsäck med lite smått och gott som kan komma väl till pass på framtida skogsutflykter.

Gör så här för att delta:

 1. Fota något du associerar till temat ”fånga våren” när du hittar ut.
 2. Posta ditt bidrag på din Instagram eller Facebook med följande hashtags: #fångavåren, #hittaut och #landshypotekbank.
 3. a) Följ @hittaut_orientering @landshypotekbank på Instagram,   
  eller
  b) gilla hittaut.nu och Landshypotek Bank på Facebook.

Villkor:

 • Sista dag att publicera ditt bidrag är 31 maj.
 • Du behöver ha ett publikt konto under tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag.
 • Det ska vara du som har fotat ditt tävlingsbidrag.
 • Tävlingsbidraget ska vara från hittautsäsongen 2021.
 • Svenska Orienteringsförbundet/hittaut och Landshypotek Bank förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidragen i marknadsföring och information i vår verksamhet. Fotografens namn anges om inget annat önskas. 

Tävlingens priser kommer från hittauts huvudpartner Landshypotek Bank. Tre vinnare utses av en jury på Svenska Orienteringsförbundet och Landshypotek Bank och publiceras i början av juni på hittauts hemsida, Facebook, Instagram och nyhetsbrev. Juryns beslut går inte att överklaga.

Lycka till!

Fototävling