Nyheter

Årets tävling "på upptäcktsfärd"

HU kvinna och två barn HU kvinna och två barn
Vad finner du för smultronställen när du hittar ut? Vilka prövningar ställs du inför i jakten på checkpoints? Vem eller vad stöter du på längs vägen? Dela med dig av vad du upptäcker när du är ute med hittaut!

I år finns hittaut på 54 orter och säsongen är nu igång på de flesta platser. Som vanligt arrangerar vi, tillsammans med Svenska Orienteringsförbundets/hittauts ovärderliga partners Silva och Bagheera, en rikstäckande tävling där det gäller att fånga sitt hittautäventyr på bild. Årets tema som ska avspeglas i tävlingsbidraget är "på upptäcktsfärd". Dela med dig av din upplevelse genom att delta i tävlingen! 

Gör så här för att delta:

 1. Fota något du associerar till temat när du hittar ut.

 2. Posta ditt bidrag på din instagram eller facebook med följande hashtags #hittauttävling2020, #påupptäcktsfärd, #hittaut, #bagheerasport och #silvaglobal.

 3. a) Följ hittaut och våra partners sidor på instragram (@hittaut_orientering,  @silvaglobal och @bagheerasport)
  eller
  b) gilla hittaut och våra partners sidor på facebook (hittaut.nu, Bagheera och SILVA global).

Silva orienteringsskärm
Villkor:

 • Sista dag att publicera ditt bidrag är 21 juni.
 • Det ska vara du som har fotat ditt tävlingsbidrag.
 • Tävlingsbidraget ska vara fotat under hittautsäsongen 2020.
 • Svenska Orienteringsförbundet/hittaut förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidragen i marknadsföring och information i vår verksamhet. Fotografens namn anges om inget annat önskas. 

Bagheera löpare

Priser:

Tävlingens priser kommer från Svenska Orienteringsförbundets/hittauts partners Silva och Bagheera. Fyra vinnare utses av en jury på Svenska Orienteringsförbundet och publiceras 30 juni på hittauts hemsida, facebook och instagram. Juryns beslut går inte att överklaga.

 • Presentkort på 500 kr på Bagheera.se
 • Presentkort på 500 kr på Silva.se
 • Presentkort på 500 kr på Bagheera.se
 • Presentkort på 500 kr på Silva.se

Låt fantasin flöda och dela med dig av din upptäcktsfärd! Lycka till! 

PS. Juryn gillar bidrag där det syns att det är hittaut det handlar om! Juryn hyser även en förkärlek för namngivna bidrag. DS.

Silva kompass