Nyheter

Hittautappen - förbättringar lanserade

app ny kartlösning.jpg app ny kartlösning.jpg
Ny version av appen lanserad idag vilket gör den snabbare och stabilare.

Den 17 maj lanserade vi en ny version av appen för androidtelefoner, som kommer göra appen mycket snabbare och stabilare. En helt ny lösning för kartan har tagits fram, vilken var den del som tidigare gjort appen seg och instabil för androidanvändare. 

Ladda ner senaste versionen, länk till Google Play.  

Tacksam för att ni ger betyg och feedback via Google Play som vi läser kontinuerligt. 

Den nya kartlösningen kommer inom kort även till iPhone. Här har vi dock inte haft samma problem med att den äldre karlösningen gjort appen seg. 

Problem att logga in?

Vi vet att vissa har problem att logga in i appen. Vi jobbar för att hitta en lösning på detta. Det vi ber er göra är att säkerställa att ni har rätt användarnamn och lösenord, dubbelkolla gärna via hemsidan. 

Kommer ni in på hemsidan men inte appen ber vi er, tills vi löst problemet, använda hemsidan som är mobilanpassad och har alla funktioner som appen har.  

Har du problem att logga in eller andra problem ber vi er skicka ett mail till hittaut@orientering.se med så tydlig beskrivning av problemet som möjligt. 

ny kartlösning 2.jpg


SKAFFA ETT HITTAUTKONTO

Glömt lösenord? 

Skaffa nytt via "glömt lösenord". Kolla i "skräpposten" om det inte kommer mail till din ordinarie inkorg. Får du inget mail, ta kontakt med hittaut@orientering.se

Kontakt vid tekniska problem hittaut@orientering.se

mailto:hittaut@orientering.se


Lycka till med ert hittautande!