Nyheter

Fånga hösten tillsammans med hittaut och Landshypotek Bank

Västervik Julia Davidsson Västervik Julia Davidsson
Hösten är en otroligt vacker tid i naturen. När jobb och skola dragit igång igen efter sommarsemestern är det viktigt att inte fastna inne utan komma ut i friska luften och röra på sig. Fånga din höstutflykt med hittaut på bild och var med i höstens fototävling.

Nu är det dags för höstens fototävling som vi genomför i samarbete med hittauts nya partner Landshypotek Bank. Ut och njut av naturen och ta några nya checkpoints, eller ta de du redan tagit igen, men kanske från ett annat håll, eller med en vän som inte testat hittaut tidigare. Fånga hösten på bild och delta i tävlingen genom att dela med dig av din upplevelse så har du chans att vinna en ryggsäck med lite smått och gott som kan komma väl till pass på framtida skogspromenader.

Gör så här för att delta:

  1. Fota något du associerar till temat ”fånga hösten” när du hittar ut.
  2. Posta ditt bidrag på din instagram eller facebook med följande hashtags: #fångahösten, #hittaut och #landshypotekbank.
  3. a) Följ @hittaut_orientering @landshypotekbank på instragram,   
    eller
    b) gilla hittaut.nu och Landshypotekbank på facebook.

Villkor:

  • Sista dag att publicera ditt bidrag är 15 oktober.
  • Du behöver ha ett publikt konto under tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag.
  • Det ska vara du som har fotat eller filmat ditt tävlingsbidrag.
  • Tävlingsbidraget ska vara fotat under hittautsäsongen 2020.
  • Svenska Orienteringsförbundet/hittaut och Landshypotek Bank förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidragen i marknadsföring och information i vår verksamhet. Fotografens namn anges om inget annat önskas. 

Tävlingens priser kommer från hittauts nya partner Landshypotek Bank. Tre vinnare utses av en jury på Svenska Orienteringsförbundet och Landshypotek Bank och publiceras i slutet av oktober på hittauts hemsida, facebook, instagram och i nästkommande nyhetsutskick. Juryns beslut går inte att överklaga.

Lycka till!